LGFI Käsikahva kameralle

19,95  sis ALV

LGFI Käsikahva kameralle

SKU LGFI3DKasikahva Kategoria Tunnisteet , ,

Kuvaus

Käsikahva kameralle on erinomainen apuväline kaikenlaisten kamera rigin käyttäjille, joka on suunniteltu erityisesti Smallrig ja Tiltan rigeihin sopivaksi. Tämä käsikahva on 3D tulostettu  ja valmistettu laadukkaasta PLA materiaalista, joka tekee siitä kestävän ja kevyen käsitellä.

Tämä käsikahva on erittäin monipuolinen, sillä se voidaan asentaa sekä vasemmalle että oikealle puolelle, mikä mahdollistaa paremman ergonomian ja tukevan otteen kuvaamiseen. Kahvan muotoilu on suunniteltu tukemaan käden asentoa ja vähentämään käsien väsymistä pidempienkin kuvaussessioiden aikana.

Käsikahvan asentaminen on helppoa 1-2 1/4″  ruuvilla (ostettava erikseen), ja se on yhteensopiva kaikkien Smallrig ja Tiltan kamera rigejen kanssa. Sen avulla voit parantaa kuvausstabiliteettia ja välttää tärinää, joka vaikuttaa lopputulokseen positiivisesti.

Kun ostat kaksi käsikahvaa, voit hyödyntää niitä molemmilla puolilla kameraa, mikä antaa sinulle mahdollisuuden valita parhaan ottetta kamerasta eri kuvaustilanteissa.

Kuvassa Blackmagic Pocket Cinematic Camera 4K ja Tiltan kehys.

Tuote valmistetaan tilauksesta. Tuote ei sisällä Smallrigin 1/4″ ruuveja.

Lisätiedot

Paino0,1 kg (kilogramma)
Mitat14 × 8 × 3 cm (senttimetri)
Tulostusväri(t)

Sininen, Valkoinen

Takuu

Tuottella on 6kk takuu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.